Mul-T-Lock kulcsok másolása, helyben

A Mul-T-Lock kulcsok közül néhány típust bárhol le lehet másoltatni, viszont van több olyan típus amiket csak kiemelt Mul-T-Lock Centerekben lehet másoltatni. Ez azért van mert a kulcsok a lehető legnagyobb odafigyelést igénylik, illetve más kulcsmásoló nem rendelkezik nyerskulccsal.

Ezek közé tartozik az Integrator , Interactive 264B, Interactive 206S, Interactive 264+, MT5+. Ezek a feliratok megtalálhatóak a kulcson és a hozzájuk tartozó műanyag kártyán is. Ezeket a kulcsokat minden esetben a kártya felmutatásával lehet másoltatni. Ennek fontos szerepe van a kulcsmásolás terén. A kártyán levő információk alapján a szakember pontosan be tudja azonosítani a kulcsot. Ezek a kulcsok olyan szabadalmi védelemmel vannak ellátva, hogy a nyerskulcsgyártó cégeknek nincs joguk a kulcsot nyers állapotban forgalomba hozni. Ezek közül a leggyakoribb kulcs a 264-es típus ennek a szabadalmi ideje több mint 2023. Már megérkezett az új 264+ kulcs aminek a szabadalmi ideje 2028. A kulcsban található mozgó alkatrész másolhatatlan, így védekezik a legegyszerűbben az ellen, hogy bárki lemásolja ezeket a kulcsokat.

A Kulcskirály minden Magyarországon forgalomban lévő Mul-T-Lock profilt le tud másolni, illetve jogosult a másolására!!

Vannak olyan kulcsok is amik szintén másolhatóak, de a kártya nem feltétele a másolásnak, ilyen a 7×7, 06, Classic, 08, – ezek a számok szintén megtalálhatóak a kulcsok szárain, illetve a hozzá tartozó kártyán is.

A Kulcskirály ezen kulcsokat miden esetben csak gyári nyerskulcsra másolja, ezzel is növeljük a zárbetét élettartamát és javítjuk a másolat minőségét.

Mindig törekedjen a minőségi kulcsmásolásra, keresse a Kulcskirályt.