Mul-T-Lock Interactive

A Mul-T-Lock Interactive zárbetétek legfontosabb tulajdonsága a szabadalmaztatott technológián alapuló kulcsba integrált, úszó csaprendszer, amely a Classic platformból megismert, teleszkópikusan mozgó külső és belső (csap a csapban) csaprendszerrel kiegészítve, maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben, mint az illetéktelen kulcsmásolás, vagy a fésűs nyitás.

A zár kizárólag abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezésekor a speciális külső és belső csaprendszer kiegészítve a szabadalmaztatott úszó csapokkal megfelelő helyzetbe kerül a zárbetétben.

A zárbetét speciális kialakítása, valamint a felhasznált kiváló minőségű anyagok, a teleszkópikus csapsor, a magba és a házba integrált fúrásvédő csapok, továbbá a törésvédő híd az ismert támadási módszerekkel szemben kiemelkedő védelmet nyújtanak.

A csapok számából adódó magas variációszámnak köszönhetően, bonyolult fő és vezérkulcsos rendszerek alakíthatók ki az Interactive zárbetétekkel.

A zárbetéthez tartozó kulcs másolása csak hivatalos Mul-T-Lock Centerekben, kizárólag a zárbetéthez mellékelt kódkártya bemutatásával lehetséges!

2013-tól megújult az Interactiv platform és immár Interactive+ néven kerül forgalomba. A változásoknak köszönhetően a platform 2028-ig szabadalmilag védett.

Az új típus is rendelkezik természetesen MABISZ és TÜV bizonylatokkal.

Az Interactiv+ visszamenőlegesen kompatibilis az eddig forgalmazott Interacive termékekkel, vagyis az Interactive+ kulcs (profil azonosság esetén) használható a korábbi Interactive zárbetétekhez és lakatokhoz is.