Multi T Lock a cégről röviden

1973-ban alapították a céget, fiatalemberek Izraelben. Napjainkra piacvezetővé váltak a világon a legmagasabb szintű biztonsági zárszerkezeteikkel. Töménytelen mennyiségű szabadalmaikkal forradalmasították a zárak, zárszerkezetek, és az ehhez kapcsolódó gépek piacát. Fantasztikus eredményeiket az egyedi tervezésnek, a piac igényeihez való rugalmasságukkal, korrekt ügyfélszolgálattal és szervizhálózattal érték el. 2003-tól erősítik a méltán világhíres Assa Abloy csapatát. Termékeik, gyáraik a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak is megfelelnek.

Termék és szolgáltatás repertoárjuk

Zárbetétek, lakatok, zárak: a márkára jellemző magas biztonsági és minőségi szintet képviselik. Elektromos zárak és zárbetétek: irodába, munkahelyre, vagy hotelekbe helyezik ki ezen zárakat. Egyszerű a karbantartásuk. Szabadalommal védett technológiával készül, a legújabb innovációjuk: hogy energia forrás nem szükségeltetik hozzájuk. Pajzsok: kemény anyagból készül, belülről kifelé rögzítik három-öt csavarral. Általában rozettás a védelem rajta. Kulcsmásolás: többségében csak a kirendeltségeken lehet megoldani speciálisan, a legnagyobb figyelemmel a nyerskulcsba vésve.

Zárrendszerek: Főkulcs: egyetlen kulccsal nyitható minden zár, ezen belül Egyforma: mindegyik kulcs mindegyik zárat nyitja, ami a rendszerben van. Portál, amikor családi házba, társasházba, csak meghatározott helyekre, illetve saját lakásba lehet csak bejutni. Egyszerű: főkulcs mindent nyit, mindenkinek a sajátjához van kulcsa. Csoportos egymást átfedő: Vezérkulcs nyit mindent, csoportokban vannak a főkulcsok, a saját rendszerben mindent nyitnak. Zárbetéteknek saját kulcsai is vannak. Többszörösen elágazó rendszert is ki lehet építeni, kompatibilis lesz a rendszer.

Érdemes tehát felkeresni a szakembereket, hogy ezen kiváló termékek közül a leginkább megfelelőt válassza az érdeklődő az ajtajához. Vagy akár az irodaházba, hogy megkönnyítse a beléptetést, vagy éppen elkerülje a rosszindulatú behatolók okozta kárt.

Kategória: Blog.