A Mul-T-Lock vállalatról röviden

A MUL-T-LOCK Ltd-t 1973-ban alapította két fiatal vállalkozó Avraham Bachri és Moshe Dolev, az izraeli Yavne-ban. Napjainkra egy világszerte ismert piacvezető vállalkozássá vált a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárszerkezetek piacán.

A Mul-T-Lock az évek során számtalan nemzetközi szabadalmat jegyzett be, melyek valamennyi termékben (cilinderek, zárak, lakatok, elektromechanikus zárak, kulcsmásoló gépek) megjelennek a mindennapok során.

Az elért sikerek és a nemzetközi elismertség a termékek egyedi tervezésnek, a magas minőségi elvárásoknak, a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak valamint a kiváló szerviz és ügyfélszolgálati tevékenységnek köszönhető.

A Mul-T-Lock 2003-ban került a világ legnagyobb zár gyártó csoportja az ASSA ABLOY tulajdonába. Világszerte 30 ezer dolgozó közreműködésével a cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd dollárt.

Valamennyi Mul-T-Lock termék rendelkezik a legszigorúbb nemzetközi minősítésekkel, mint az ISO 9001:2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPC és A2P. A gyárak és a nemzetközi leányvállalatok az ISO14001 és SI1 8001 szabványok szerint működnek.

A Mul-T-Lock termékeket a világ 120 országában 25.000 hivatalos Mul-T-Lock Centerben szerelik, több mint 100 millió elégedett vásárló nyugalmát és biztonságát garantálva.

A Kulcskirály több mint 6 éve forgalmazza a Multlock zárbetéteket és lakatokat. Ez az idő alatt több ezer zárbetétet adtunk el ügyfeleink részére. Több tucat azonos zárlatú rendszert, illetve főkulcs rendszert adtunk el. 2013 –ban eljutottunk arra a szintre amikor is további partnereket tudunk kiszolgálni, legyenek zárszervizesek, zárszerelők, vagy üzletek, értékesítési pontok. A Kulcskirály partnere tud lenni mindenkinek aki jó minőségű, elérhető áron keres zárbetétet.

Ha bármilyen kérdése volna, keresse elérhetőségünket a Főoldalon.

Köszönettel: Kulcskirály Vezetőség.

Video a Mul-T-Lock gyár működéséről és gépeiről: